A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Романівський ліцей імені М.Т.Рильського Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

Дата: від до Скинути

День української писемності та мови

27 жовтня, у День української писемності та мови, здобувачі освіти нашого ліцею додучились до найбільшого україномовного флешмобу - Радіодиктанту національної єдності-2023, який щоразу об’єднує сотні тисяч українців у всьому світі. До написання Радіодиктанту приєдналися вчителі ліцею та всі охочі. Головна мета — об'єднати всіх українців як в Україні, так і за її межами, а не перевірити знання. Цьогоріч радіодиктант проводили 23 рік поспіль. Радіодиктант національної єдності започаткувала команда Українського радіо у 2000 році.

10:14 27.10.2023

1 жовтня - День ЗАХИСНИКА та ЗАХИСНИЦІ

З метою вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць, незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в ліцеї до Дня захисника і захисниці, 1 жовтня , проведено низку заходів. Протягом тижня класні керівники провели виховні години «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України», «Ми нащадки козацького роду . Шкільна громада долучилися до акції «Куточок загиблих воїнів» Старшокласники осмислили образ сучасних вояків творчо: вони малювати наших героїв, писати про них есе . Здобувачі освіти 6-8 класів створювали на онлайн-сервісах об’ємні таймлайни до Дня захисника і захисниці. В початкових класах створювали незвичайні листівки , які надихають і мотивують захисників. Учні мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення української армії. провели вікторину для хлопців Підсумком тижня стало проведення лінійки-реквієм «Тісніше станьте, сильні духом, під прапором одним», присвячений захисникам рідної землі.

10:13 01.10.2023

Україна відзначає День Конституції: 27 років

У середу, 28 червня, Україна відзначає День конституції — на честь 27-ї річниці прийняття Основного закону у Верховній Раді. Це свято є державним, однак усі вихідні в дні державних свят в Україні зараз скасовано через воєнний стан.

11:54 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора