A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Романівський ліцей імені М.Т.Рильського Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

Дата: від до Скинути

29 січня в Україні відзначали пам'ять героїв Крут

29 січня в Україні відзначали пам'ять героїв Крут - українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році Крути – одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії українських визвольних подій 1917-1921 років З  метою виховання національно-патріотичної свідомості учнів, ознайомлення учнів із подіями, які сталися у січні 1918 року на станції Крути, виховувати інтерес і повагу до історичного минулого своєї країни, сформувати уявлення про обов’язок, мужність, героїзм, 30.01 2023р в Романівському ліцеї ім.М.Т.Рильського проходили заходи щодо вшанування пам’яті Герої Крут. Учні 9 кл переглянули фільм про  події того часу, під назвою «Крути 1918» .Самоврядування школи підготували нформаційний дайджест «Герої Крут: пам'ять через віки» . Для учнів 5-7 класів було проведено невеличкий історичний екскурс у далекий січень 1918 року, коли й відбулися ці страшні, криваві й болючі для українців події. Годиною пам’яті « Бій під Крутами  –  подвиг в ім’я України» відзначили 105-ту річницю бою під Крутами учні 8 класу. Протягом дня працював пізнавальний кінозал «Подвиг Героїв Крут»  Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника.

19:12 30.01.2023

День СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

22 січня - особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. 105 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР.

17:36 22.01.2023

16 січня - день КІБОРГІВ!!!

16 січня в Україні відзначають День пам’яті захисників донецького аеропорту, яких за мужність та неймовірну стійкість називають Кіборгами. Цього дня вихованці ліцею вшанували пам’ять наших героїв

14:00 17.01.2023

Новий Рік в Романівському ліцеї!

Зимові свята люблять і діти, і дорослі . Не оминув радісний, святковий настрій і вихованців нашого ліцею .Ще вчора казкова атмосфера вже витала в стінах закладу -  це прикрашання новорічної   ялинки, спортивного залу, класних кімнат сніжинками, гірляндами та іграшками. Усі в очікуванні подарунків, веселого настрою, а головне — чудес. І ось  ,нарешті, чарівне   дійство завітало і до учнів нашої школи.  Аніматори під керівництвом Каташинського П. подарували 1-9 класам масу задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій. Діти показали свої таланти під час виступів, проявили спритність та ерудованість у конкурсах, вікторинах, змаганнях.

21:46 31.12.2022

Відкритий чемпіонат з волейболув підтримку ЗСУ!

28.12. у Романівському ліцеї ім.М.Т,Рильського відбувся відкритий чемпіонат з волейболу в підтримку ЗСУ. З вітальним словом звернулась до присутніх директор ліцею Володарська Т.М. Участь у грі взяли 3 команди: "МРІЯ", "СВІТОЧ", "РУХ", учасниками яких стали учні 7-10 класів. Після привітання команд суперників, суддя розприділив командні ігри.

13:31 28.12.2022

Акція "Діти дітям"

Завдяки спільним зусиллям учнів, батьків та працівників школи, в результаті проведеної ярмарки "Домашня випічка"😋, а також донатів 💸 зібрано коштів в сумі 💰 8686 грн.⭐⭐🌟 Крім цього, учасниками акції було зібрано багато різноманітних корисних речей: іграшки, канцелярські товари, одяг та ін.🥎🖌️🖍️🛍️🎲🪁🎁 На виручені кошти закупили солодощі, докупили іграшки, олівці, фломастери.  Із наявного "добра"❤️ виготовили пристойні святкові подарунки 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 для дітей з Бородянки, які втратили мам і тат внаслідок збройної агресії РФ. Подарунки передано волонтеру Кушніру В.М., він доставить їх разом із концертом-виставою з Попільнянського Будинку культури в понеділок, 19 грудня за місцем призначення. Всі діти старанно підійшли до важливої справи.  Особлива подяка батькам за правильне виховання своїх діток.👍👪 Фотозвіт волонтерів про кінцевий результат чекаємо у вівторок. Все буде Україна!

20:03 26.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора