A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Романівський ліцей імені М.Т.Рильського Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

Дата: від до Скинути

Онлайн-челендж «#ПРИВІТАЙЗАХИСНИКІВ»

Онлайн-челендж «#ПРИВІТАЙЗАХИСНИКІВ» з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України у форматі анімаційної листівки. При участі в онлайн-челенджі просимо дотримуватися наступних вимог:  Створити анімаційну листівку за допомогою комп’ютерної графіки.  Для створення анімації дозволяється використовувати такі програми: Adobe Photoshop, Synfig Studio, MS Power Point, Open Toons, DigiCel FlipBooc, Blender та інші, котрі є сумісними з більшістю операційних систем.  Передбачити збереження у відповідному форматі (наприклад, Flash-листівка) для можливості переглянути роботу на ПК та будь-якому гаджеті.  Готову роботу підписати за таким зразком: Ім’я Прізвище автора_вік автора (Віктор Сидоренко_16 років). Не пізніше 04 грудня 2022 року надіслати листівку на пошту ctduk_tehniku@ukr.net. Для участі необхідно до 04 грудня 2022 року зареєструватись за наступним посиланням: https://forms.gle/kWCtbJwvavQx6ybp8 Розмістити анімаційну листівку на своїй сторінці Facebook не раніше 05 грудня 2022 року, вказавши хештеги #ПРИВІТАЙЗАХИСНИКІВ, #анімаційналистівка.

13:48 30.11.2022

ГОЛОДОМОР

Напередодні вшанування пам’яті жертв Голодомору учні 7 та 4 класів побували біля пам’ятного знаку в с.Романівка. Педагоги -організатори донесли учням ту болючу сторінку історії українців, коли їх прабатьків знищували, а вони знову і знову доводили, що український народ непоборний. На знак невинно загиблим землякам під час Голодомору учні запалили свічки пам’яті. Маленькі свічечки, ніби душі убієнних, яскраво палахкотіли, як данина невмирущої пам’яті замордованим голодом. Звертаючись до учнів , Іванченко Р.П. закликала всіх зберегти пам'ять про трагічні сторінки історії нашої держави та запалити свічку пам'яті 26 листопада 2022 року о 16.00.

13:45 30.11.2022

Радіодиктант національної єдності «Твій дім»

Традиційно у День української писемності та мови, 9 листопада. учні Ромінівського ліцею  писали  22-ий   Радіодиктант національної єдності «Твій дім».  За православним календарем -  це день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-літописця, послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія. Тому  в школі проводився конкурс ораторського мистецтва. З піднесеним настроєм, гордістю учні промовляли: «Ми – українці. Живемо у вільній і незалежній державі – Україні. Розмовляємо рідною державною українською мовою. А мова у нас красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу».

13:57 15.11.2022

Конкурс - Паперовий світ!

З 28.10.2022 по 11.11.2022 в Романівському ліцеї ім . М.Т.Рильського проходила виставка-конкурс “Паперовий світ” (І етап), в рамках акції «Крила Захисту», з метою підтримки воїнів ЗСУ та виявлення та підтримки обдарованих здобувачів освіти, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві, відродження кращих традицій українського народу

13:50 15.11.2022

Патріотичний смайл!!!

З метою формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті, належного вшанування подвигу наших захисників до Дня українського козацтва та Дня захисника України в Романівському ліцеї ім. М.Т.Рильського проводився конкурс українського патріотичного смайла. Учні ліцею взяяли активну участь у створенні смайлів, показали себе справжніми українськими патріотами.

16:35 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора